Amazon Great Indian Sale Quiz Answer : Play & Win Rs.50,000 Paybalance.

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers September.


Join Our Official Facebook Group / Twitter / Instagram / Facebook Page.

Telegram Broadcast : https://telegram.dog/s/offerofworld (Search @offerofworld)

Get Discount On Groceries In Kolkata : https://offerongrocery.com/

PLEASE SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL : https://www.youtube.com/dekhreview



Prizes Of Amazon Great Indian Sale Quiz Contest :

Solve & Win : 1 Winner Rs. 1,00,000 Amazon Pay balance.

How To Play Amazon Great Indian Sale Quiz ?

Download Amazon App http://bit.ly/2sR56nr ==> Open Amazon App ==> Login Your Account ==> Click On The Amazon Great India Festival Banner Or Search Word ”Quiz” ==> Start ==> Now Take The Help Of Our Answer To Solve.

Video Support : https://youtu.be/p5xflTePqM0

Answer’s Of Amazon Great Indian Sale Quiz :

8th October Quiz Answers :

Question 1. What is the additional cashback you will get on minimum purchase of ₹1,000 as your first order?

Answer : 5%.

Question 2. Golden hour deals will be live from _PM to _AM only on the app.

Answer : 8PM to 12AM.

Question 3. When does the Great Indian Festival Start?

Answer : 17th October.

Question 4. When does the Great Indian Festival sale start for prime members?

Answer : 16th October.

Question 5. You can get additional 10% discount on _ credit/debit card?

Answer : HDFC Bank.

27th September Quiz Answers :

Question 1. Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during Amazon Great Indian Festival?

Answer : HDFC bank

Question 2. How can you enjoy Amazon Great Indian Festival early on?

Answer : All of the above.

Question 3. Amazon Fashion is offering ____ (fill the blank) days return policy during Amazon Great Indian Festival.

Answer : 30.

Question 4. What benefits will Amazon offer on large appliances & TVs during Amazon Great Indian Festival?

Answer : All of the above.

Question 5. Where can you get Golden Hour Deals during Amazon Great Indian Festival?

Answer : Only on amazon app.

GOOD LUCK 😀

Amazon App Contest Winners : Total 7 @offerofworld Followers Won Till Now.

Amazon Contests & Contest Winners

Check Out Pic shared By Them : CLICK HERE

Amazon Great Indian Sale Quiz Winner Announcement:

There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 18th October, 2020.

 

4 thoughts on “Amazon Great Indian Sale Quiz Answer : Play & Win Rs.50,000 Paybalance.

  1. sai says:

    Hi
    What is the cash prize for each winner of this contest and how many members will be selected for this contest.
    i got the mail that I won the quiz.but The cash prize is showing as Rs.50

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *