(3 Quiz) Amazon Festive Riddles Quiz November Answer : Win 25,000, Rs.50,000 & 75,000 Paybalance.

Amazon Festive Riddles Quiz Answer November.


Join Our Official Facebook Group / Twitter / Instagram / Facebook Page / Official App.

Telegram Broadcast : https://telegram.dog/s/offerofworld (Search @offerofworld)

Get Discount On Groceries In Kolkata : https://offerongrocery.com/

PLEASE SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL : https://www.youtube.com/dekhreview



Prizes Of Amazon Festive Riddles Quiz :

Solve & Win Iphone 11 Pro.

How To Play Amazon Festive Riddles Quiz ?

Download Amazon App http://bit.ly/2sR56nr ==> Open Amazon App ==> Login Your Account ==>  Search Word ” Quiz’ ‘==> Click On Start ==> Now Take The Help Of Our Answer To Solve.

Video Support : https://youtu.be/p5xflTePqM0

Answer’s Of Amazon Festive Riddles Quiz :

Download Or Update App : http://bit.ly/2sR56nr

Solve & Win ₹75,000 Pay Balance :

Question 1. For breakfast Sourav wanted to have 4 eggs. If it took him 20 minutes to boil 1 egg. What is the fastest time in which he could boil 4 eggs?

Answer : 20 minutes.

Question 2. I was right in the middle of February this year. I was at the end 5 years back and at the beginning 500 years ago. What am I?

Answer : The number 15.

Question 3. A doctor gave Sachin 3 pills after he ate too many sweets and told him to take one every half an hour. How long will the pills last?

Answer : 1 hour.

Question 4. Rahul went to a Diwali function and parked his car. What is the number of the parking space, where he parked his car?

Answer : 87.

Question 5. Put the two visuals together to get the name of a famous actor, many of whose films release around Diwali

Answer : Shahrukh.

Solve & Win ₹25,000 Pay Balance :

Question 1. A blue house has blue bricks, a yellow house has yellow bricks. What is a green house made of?

Answer : Glass.

Question 2. A grandfather, two fathers, and two sons went to a cinema hall together and bought one ticket each. How many tickets did they buy in total?

Answer : 3.

Question 3. Precious stones in a pack of cards. What?

Answer : Diamonds.

Question 4. I am where yesterday follows today and tomorrow is in the middle. What am I?

Answer : A Dictionary.

Question 5. I am second in the first one, and at the end of the second one, shown in the visuals. What am I?

Answer : The letter I.

Solve & Win ₹25,000 Pay Balance :

Question 1. Connect the two visuals to get the name of an actress

Answer : Dia Mirza.

Question 2. I come at the start of Rocket and at the end of cracker, what am I?

Answer : The letter R.

Question 3. Diwali is not complete without me, and I am in both of what you see on screen. What am I?

Answer : Light.

Question 4. If you take a number associated with the festival of Dussehra and raise it to the power of 100, you get the origin of what company’s name?

Answer : Google.

Question 5. If you have it you don’t share it. If you share it you don’t have it. What is it

Answer : Secret.

GOOD LUCK 😀

 

3 thoughts on “(3 Quiz) Amazon Festive Riddles Quiz November Answer : Win 25,000, Rs.50,000 & 75,000 Paybalance.

  1. Pingback: Amazon App Today’s Contest Answer. | OFFER WORLD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *