Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Rs. 5,000 X 10 Paybalance Today.

Amazon 17th June 2019 Quiz Answer. #QuizTimeMorningsWithAmazon

JOIN OFFER WORLD Broadcast : Send Whatsapp Messege ADD ME To 8981634416

Telegram Broadcast : https://telegram.me/offerofworld (Search @offerofworld)

PLEASE SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL : https://www.youtube.com/dekhreview



==> All Amazon Quiz Contest Answer CLICK HERE

Prizes Of Amazon Morning Quiz :

Solve & Win : 10 Winner Rs. 5,000 Paybalance Each.Β 

How To Play Amazon Morning Quiz ?

Download Amazon App http://bit.ly/2sR56nr ==> Open Amazon App ==> Login Your Account ==> Click On The 8 AM To 12 Noon Banner ==> Click On Start ==> Now Take The Help Of Our Answer To Solve.

Video Support : https://youtu.be/p5xflTePqM0

Answer’s Of Amazon Morning Quiz :-

Download Or Update App : http://bit.ly/2sR56nr

1. The Queen of England celebrates 2 birthdays – on her actual date of birth in April, and an official birthday in June. How old did she turn this year?

Answer : 93.

2. Which Indian football player has made the highest number of international appearances (108 matches to be exact) to become the highest capped footballer in the country?

Answer : Sunil Chettri.

3. Elena Cornaro Piscopia was one of the first women to receive an academic degree from a university in 1678 and was featured on a Google Doodle recently! What did she receive her doctorate in?

Answer : Philosophy.Β 

4. Kangaroo is a type of mammal that carries its young in a small external pouch on its body. What is this type of mammal called?

Answer : Marsupial.Β 

5. Which world famous brand derived its name from the Greek goddess of victory?

Answer : Nike.Β 

GOOD LUCK πŸ˜€

Check Amazon App Daily Quiz Winners Here CLICK HERE

Amazon Contests & Contest Winners

Amazon Morning Quiz Winner Announcement:

There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th July, 2019.

Amazon Morning Contest Terms and Conditions:

1.This Contest will commence on 17th June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 17thΒ  June 12:00:00 a.m. (IST) (β€œContest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (β€œAmazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participant will be selected as winners by a random draw of lots

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 5,000 Paybalance Each (hereinafter referred to as β€œPrize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest Only.

8. Each winner will be required to claim the prize as per the requirement prescribed.

 

56 thoughts on “Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer : Play & Win Rs. 5,000 X 10 Paybalance Today.

  1. Pingback: Amazon App Today’s Contest Answer. | OFFER WORLD

  2. Preetam says:

    We should be grateful to OfferWorld for solving the quiz answers for us. Thank You OfferWorld. Sadly newer versions of Amazon app not supported in Android KitKat phones.

     
  3. sai says:

    HI

    What is the cash prize for each participant in October 1st contest .
    I received a mail that I won the cash prize in Oct 1st contest.But it is showing a cash prize as Rs.50 only.

     
    • Why go says:

      πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜ŽπŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜ŽπŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜ŽπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‘πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‘πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‘πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜ŽπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚

       
  4. Enumula Srihari says:

    I am doing daily Amazon Quiz but i am not checking result. please inform whether they will inform the result to the winners through email or message. or we have to check the result daily please inform

     
  5. Prateek Jaiswal says:

    Are bhai mene itne bar yeh quiz khela par aaj tak kuch bhi nahi mila h yaha tak ke vo 500 rupees wala Jo sab ko mila tha vo bhi nahi mila kya kuch bata Ooo yaar

     
  6. Pingback: Amazon App Today’s Contest Answer. – Loot Deals

  7. Pingback: Telugu world

  8. jaivikass says:

    Amazon pay balance is credited for all winners on some days….is that also a single time prize ? Because in terms and conditions it is mentioned as only one prize for a account.

     
  9. Ketan says:

    headsoff to this guy, as he is daily updating this site before 8:10 in morning with correct answer… nice job man…

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *