Amazon The February Quiz Answers : Win Rs.20,000 Paybalance.

Amazon The February Quiz Answers.

Amazon The February Quiz Answers

Join Our Official Facebook Group / Twitter / Instagram / Facebook Page / Official App.

Telegram Broadcast :https://telegram.dog/s/offerofworld(Search @offerofworld)

Get Discount On Groceries In Kolkata : https://offerongrocery.com/

PLEASE SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL : https://www.youtube.com/dekhreview



How To Play Amazon The February Quiz ?

Download Amazon App https://amzn.to/3715rX9 ==> Open Amazon App ==> Login Your Account ==> Search Word ” Funzone” ==> Click On Start ==> Now Take The Help Of Our Answer To Solve.

Amazon The February Quiz Correct All Answers :

Download Or Update App : https://amzn.to/3715rX9

Question 1. As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer : Valentine.

Question 2. For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Answer : Haryana.

Question 3. Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer : Indian Coast Guard.

Question 4. 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer : Darwin.

Question 5. National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer : CV Raman.

Question 6. Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer : Tampa Bay Buccaneers.

Question 7. In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer : Gully boy.

Question 8. On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer : Fw De klerk.

GOOD LUCK 😀

Prizes Of The February Quiz :

Solve & Win : 10 Winner Rs.10,000 Paybalance.

Amazon The February Winner Announcement :

There are a total of 10 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th December, 2020.

Amazon The February Quiz Answers :

Video Support : https://youtu.be/p5xflTePqM0

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *