(All Answers) Amazon Cricket Quiz Contest Answer : Play & Win Bose Wireless Headphone

Amazon Cricket Quiz Contest Answer

JOIN OFFER WORLD Broadcast : Send Whatsapp Messege ADD ME To 8981634416.

Telegram Broadcast : https://telegram.me/offerofworld (Search @offerofworld)

PLEASE SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL : https://www.youtube.com/dekhreview



==> All Amazon Quiz Contest Answer CLICK HERE

Prizes Of Amazon App Cricket Contest Quiz :

Solve & Win : 1 Winner Bose Quient Comfort 35 II Wireless Headphone.

How To Play Amazon Cricket Quiz Contest ?

Download Amazon App From Playstore ==> Open Amazon App ==> Login Your Account ==> Click On The Banner ==> Start ==> Now Take The Help Of Our Answer To Solve.

Video Support : https://youtu.be/p5xflTePqM0

Amazon Cricket Quiz Answers :

1. In the context of cricket, what does LBW stand for?

Answer: Leg before wicket.

2. As per the laws of cricket, when can a ‘lost ball’ be called?

Answer : When the ball cannot be recovered without outside assistance.

3. The Indian cricket team played its first T20 International match in 2006. Who was the India team captain?

Answer : Virender Sehwag.

4. There’s a complicated method for determining the winner if a match is stopped by rain. What is it called?

Answer : Duckworth–Lewis–Stern method.

5. Which of these is NOT a field position in cricket?

Answer : Short put.

GOOD LUCK 😀

Amazon Cricket Quiz Winner Announcement:

There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th September,2019.

Amazon Cricket Quiz Contest Terms and Conditions:

1. This Contest will commence on 3rd July from 08:00:01 a.m. to 1st August 12:00:00 p.m.

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participants will be selected as winner by a random draw of lots.

6. The declared winner will be eligible to winning Bose Quient Comfort 35 II Wireless Headphone (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

 

One thought on “(All Answers) Amazon Cricket Quiz Contest Answer : Play & Win Bose Wireless Headphone

  1. Pingback: Amazon App Today’s Contest Answer : #AmazonCricketQuiz , #Nokia7plusQuiz , #AmazonPayMythBuster , #AmazonBlueStarQuiz , #OptimumAppQuiz & #RiddlesQuiz Answer. | OFFER WORLD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *